Nu blir det fjällen

Ska upp nu till fjällen med famlijen och per och hans mamma i morgon. Kommer bli så himlans mysigt. Älskar att vara där uppe och bara njuta av livet utan några besvär från storstan "västerås". Luften och naturen där tar död på all ångest och rädsla, du är den du är och du kan andas som aldrig förr.
Nu när jag är i toppform och bara vill röra på mig så har jag och per bestämt oss för att cykla lofsdalssjön runt som är ca 4 mil, kommer bli toppen och är redan taggad. Sen blir det såklart lite bergsbestigningar, bad, god mat och mys på topp!

Hör av mig sen!



I lofsdalen i julas!

Nu vet jag..

Nu vet jag vad ett riktigt vänskap är!

Jag har aldrig mått bättre

Italien var super mysig, vi var i staden rimini. En stad men många upplevelser, stränderna som var flera kilometer långa, vattnet som knappt var svalkande och inte tala om all kultur.
Vi bodde på ett jätte mysigt hotel nära havet där vi både åt frukost, lunch och middag och ingen tala om att det var mycket mat. Trerätter varje måltid, sjukt mycket så blev bara ett måste att ge sig ut i spåret när vi kom hem. Sprang då en mil, sjukt långt för min del eftersom inte tränat på en vecka och inte kunnat springa så långt på några år. Men nu märker jag att jag är på hugget och tänker inte fly från det. Jag mår så himla bra av det! 
Fy vad snyggare jag känner mig nu än tidigare, mycket piggare om dagarna och orkar som jag aldrig gjort innan. Det här är det bästa som finns att bara leva livet och veta att man mår bra och det viktigate av allt veta vad sin kropp klarar av för det är det man lever av. 

 


RSS 2.0