Iloveit

Dålig bild. Men detta är mina favorit skor. Älskar klacken som består av något slgs korksak, helt underbara att gå i!
Kommer nog bli nått par hem från italien iaf!!


Melissa 17 år!



Minbaraminingenannans

Jag är så himla underbart lycklig med dig och ändå rädd för att förlora dig men det kommer inte hända för vi är det lyckligaste paret som finns, Visa tittar på oss som om vi vore helt knäppa och nykära. Men vi har faktiskt vart tillsammans över ett år nu. Vi är bara så himla kära i varandra att vi inte kan vara utan varandra, visst är vi det men då saknar vi varandra som mest.

Jag älskar dig per och du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer. Våra fina minnen och kärlek kommer sitta som klister kvar på mitt hjärta tills slutet!



Så jäklans snygg!


Midsommar i Rättvik

Midsommar firades i fina Rättvik. Bästa årstiden att åka ditt tycker jag. Allt är så himla vackert, med siljan och hela naturen och det lilla samhället. Men vattnet kunde ha vart varmare.











jag har världens snyggaste kille!!

The sky is blue

Har vart ute hela förmiddagen och solat och umgåts med min syster. Men nu kom mamma hem så nu ska vi äta lite innan vi drar ut till stranden på björnön. Sen ikväll blir det att packa och bara njuta och ta det som kommer av dagen.



Santorini


så vackert!

Efter regn kommer sol

Nu känner jag att har lite bråttom. Måste duscha, raka, sminka fixa håret lite och bestämma vad jag ska ha på mig till kvällen. För ikväll så bär det av hem till Melissa som ska ha fest för att hon har fyllt hår. Börjar halv sju och klockan är tre nu och i mellan det ska jag till min systers dans som kommer ta en timme ungefär och dessutom köpa en till sak till Melissa i present.
Är verkligen taggad nu, tidigare var jag inte det men har ju vart sånt regnväder som gjorde mig så himla trött. Men är jag satt på bussen från stan så kom solen fram och jag kände att enerin var på väg tillbaka.

Ikväll då jävlar tjejer!!


jag och matilda på bussen till sura på klassfest för ca en vecka sedan!


Ett år!

Igår firade jag och älskling ett år! Kan inte fatta att ett helt år har gått sen vi blev tillsammans.
Det bästa året måste jag säga att det har vart. Så jag har förändrats till världens lyckligaste tjej!
En sak är säker och det är att jag har bästa killen man kan ha och jag vet att han älskar mig lika mycket som jag älskar han. Romantiskaste killen som fixade ihop den finsate kvällen igår. Helt oförglömlig kommer den kvällen bli, jag tror att första året i ett förhållande kommer alltid va ett av de mest minnesvärda året i livet.
Nu önskar jag och hoppas bara att vi två aldrig kommer bli ett för jag vet att vi kan och kämpa oss igenom livet tillsammans med all lycka i världen!


Italien!

Om mindre än en månad ligger jag på stranden i italien i staden Rimini. Har aldrig riktigt vart i italien förrutom Sicilien, när jag var där med malta resan. Hur fin ö som helst och världens godaste pizzan. Hoppas bara nu att denna resa till Rimini kan bli lika överraskande.



Sommarlov

Sommarlovet har nu varat 5 dagar och nästan alla dagar har bestått av regn. Nu om dagarna har man verkligen inget och göra det ända man gör är och sitter och väntar på att solen ska komma fram så man kan dra till stranden med kompisarna, grilla och tälta på kvällarna. Älskar sommaren. Min favorit årstid verkligen!

Nu när solen är inte är framme så blir bloggandet bättre och det ska jag verkligen försöka med. Men måste inskaffa lite bilder, har jätte få.

Men förra helgen var jag på grönan då jag träffa mina maltakompisar. Hur kul som helst kan jag bara säga att det var. Vilken känsla att få träffa gottfolket igen!









KLASSFEST

Måste bara säga att det här blev bästa klassfesten. Vilken fart på den och inte att tala om alla klasskompisar. Alla var på topp och då kan inget bli bättre. Men en lugn klassfest blev det ändå måste jag säga.




RSS 2.0