En trött Fredag

Min sovmorgon i morse bara försvann. Eller jag vakna typ en halvtimme innan jag igentligen hade gått upp. Skönt på något sett men nu går allt bara nedför, vart är Elins dagliga energi?
Var i skolan och på morgonen så var det bestämt att vi skulle ha datorkunskaps prov, men nej såblev det inte för våran lärare kända att vi inte kunde allt. Men dagen innan var hon 100 på att vi skulle ha prov och att alla kunde..
Aja hade matte prov efter datorn och det gick faktiskt helt okej.
Och varför jag är så slut nu är för att vi hade idrott sist av allt idag. Då vi spela bakset, innebandy ocg fotboll. Helt okej kul faktiskt.

Nu är jag mätt och belåten av mammas kycklinggryta med fetaost och har nyssn myst framför tvn med filmen Alvin och gänget. Hur söt film som helst!

Ska snart hem till älskling då vi ska bara mysa och lägga oss i skaplig tid eftersom jag ska upp ungefär klockan fem i morgonbitti för att åka på danstävling. För att sminka och tittar på syrran när hon dansar. Blir säkert en jätte bra dag!


Våffeldagen Mums!

Idag är det våffeldagen så jag ringde nyss mamma för att varna mamma att hon skulle göra det ikväll. Men såklart hade hon redan bestämt att vi skulle äta det ikväll. Min mamma är så söt!


Vad gillar jag för sporter?

JA! Vad gillar jag för sporter då?
 
Först på min lista kommer såklart simning. Dét vet nog alla som känner mig riktigt bra, efetrsom jag har simmat nästan hela mitt liv. Fast jag sluta för cirka ett och ett halvt år sedan och innan jag sluta så lovar jag att jag var på topp och verkligen brann för det jag gjorde.

Efter simning så kommer rätt många på samma plats eftersom jag gillar att blanda träning. Men jag gillar att jogga, längdskidor, bollsporter(är bollrädd men kul ändå!) olika träningspass som aerobic eller medelpass. Men en sak jag verkligen gillar att titta på är Hockey. Visste inte att det kunde va så intressant att kolla på några killar som åker skridskor på isen medans de försöker få in en så kallas puck i ett mål men tydligen så var det så...

Hinner tyvär inte skriva mer nu om det eftersom jag måste börja promenera till träningen.

Puss så länge!


Sweet Home

Hemma nu och har nyss mumsat i mig mat. Blev att steka på någon pytt, men gott var det iaf!
Fryser så in i ******** Vill bara sätta mig i bubbelpoolen just nu, men ska ju snart i väg för att träna. Det blir ett aerobic pass och dessutom ska jag gå ditt där jag ska träna och det är väl en liten bit.
Sen när jag kommer hem kommer jag inte heller hinna att bada utan det får bli en stabb dusch för sen kommer Älsklingen och sover här.


back in school!

Sitter nu vid datorn som vanligt efter Llunch. Har iaf haft en bra start på morgonon så hoppas dagen blir detsamma. Har snart matte och sedan så ska jag på en teater som är cirka 2 timmar.
Har höga förväntningar på det!

Plugga är något jag verkligen måste göra efter skolan men har räknat med att jag ska hinna med att gå på ett träningspass också innan kvällen är slut.



Matilda då..


kollar igenom Matildas bilder lite. Kommer lite bilder snart om jag hittar några bra där vi inte ser allt för flumma ut....

blev bjuden på frukost hemma hos matilda innan skolan börja



så här såg frukosten ut och när jag precis kom innanför dörren. Var verkligen trevligt och mysigt med frukost hemma hos Matildla!

dagens

Vakna upp med mys älskling imorse. Så mysigt och bara att ligga och dra sig med finaste. När vi väl kom upp åt vi lite frukost innan vi satte oss i bubbelpoolen på 39 grader. Sså skönt och kan då fatta varför jag har vart så trött hela dagen. Som när vi var på stan idag och båda två var lika borta som två hösäckar.

Handlade lite grönsaker och dip som vi ska ha i kväll till filmen johan falk då jag hoppas jag får glimten av snyggingen Joel Kinnaman.
Nu ska jag hjälpa mamma med den hembakade pizzan.

Puss




Elin Kling!

http://kanal5.se/stylebykling
Här över har ni Elins blogg där hon skriver allt om mode som man bara vill veta om...


Fantastisk tjej och snacka om att hennes kariärr har gått rakt upp då hon lyckats som allt som vi har kunnat sett i alla fall. 

Eftersom jag träffa henne idag så fick jag en extra kick i hela kroppen och ville bara sedan hem och läsa hennes blogg!

här har ni lite bilder av henne och hennes galanta kläder!





Ser verkligen ut som en glad och mysig tjej! Ooch sedn så heter hon ju EElin också. Hiihi


Ahaha



Söt bild på Per och jonas?

Lite suddig men hitta den hemma hos jonas och var bara tvungen att lägga upp den!

Lite bilder från Stockholm förra helgen när vi var i Globen!




Riktiga partybrudar. Kolla bara hatarna så kan ni se att det instämmer!


sitter hemma hos jonas..

Sitter och nördar vid datorn just nu hemma hos jonas medans killarna per, david, angelo och såklart jonas sitter och spelar tv spel. CoD heter det.
Har prövat det nån gång tidigare men inte riktigt min grejj kan jag ju llätt säga.
Ganska trött nu efter en hel dag i Stockholm.
Men tog ett varmt skönt bubbelbad när jag kom hem och god mat serverades med kycklinggryta. Mums!



Försökte leta efter någon bra bild med alla oss fem, men fann en klassbild från i sommras när vi gick i nian. Eftersom vi alla fem gick i samma klass från ettan.

Vad gulligt, jag har faktiskt inte tänkt på att vi har gått i samma klass sen i ettan. Alla har verkligen förändrats sen dess måste jag säga! Men glad iaf att vi har bra sammanhållning än så länge....


Träffa min kära vän Joel!




Träffa min kompis från språkresan i somras då jag var på malta!

Llänge sen vi sågs men kul var det att ses!

Stockholm blev idag:D

Följde med Matilda till stockholm idag för hon var tvungen att köpa ett par skor som vi fixade innan vi börja shoppa lite.
Verkligen härligt var det att strosa runt bland alla butiker!
Vi har bestämt oss att åka till Stockholm mycket mer!

Blev även fotograferade med nike, då bla Elin Kling styla oss med nike. kläder då.
Så himla skön stil har hon. Egen och en stil som kommer bra överns med henne.

Tagen från min kompis matilda har ingen aning vart hon hitta den här bilden. Men så här såg det ut iaf!:D


riktig softardag!



Riktig härlig softardag för mig och matilda! Började med att åka till skolan, kom hem vid 11 då vi börja plugga och sen värmde vi på en var sin paj medans vi kolla på sex and the city..
Så bra och man kan verkligen inte dra sig undan det! jag tror jag är mest lik samantha iaf:D haha nu kanske ni tror jag går och knullar runt med alla men det gör jag ju inte efetrsom jag har finate killen!

Nu blir det hem till Matilda och sen ska vi få läxhjälp hihihihi:)

Hejja!



Hejja Salem al Fakir!:D

Melodifestivalen!

Var på Melodifestivalen idag! Genrep men lika kul som det stora ändå. Vilken känsla det var att få se alla kändisar uppe på scenen och att bara få vara i globen var en riktig härlig känsla. Jag och Matilda köpte var sina stora rosa melodifestivals hattar! de kommer komma på bild eftersom vi tog mängder med bilder!
Snodde även denna bild från Matilda eftersom hon bara hann lägga upp den här innan jag ska nu iväg och träffa henne för att se Riktiga Melodifestivalen.




Jag röstar på sockersöta Salem al Fakir och snyggingen Erik Saade som alla andra tjejer säkert gör ikväll!

skridskor igår!

bild tagen/lånad från min bästis matilda- matildahh.blogg.se kolla den!
Men en härlig dag blev det igår. Gympan blev roligare än vad jag hade trott, så jag och matilda stanna kvar och åkte ensamma efter alla andra hade dragit.
På bilderna får ni även se mitt nya korta hår!



Så söta vi är tillsammans!

hur blev håret?

Så skönt att ha allt slitna borta nu! Men måste bara säga att det blev lite för kort än vad jag hade önskat. Men nu när det inte är slitet längre så kommer det att växa i full fart till sommarn då jag kommer ha den längden jag hoppats på!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha datorkunskap, som är den sista lektionen. Skönt!
Sedan efter blir det och ta bussen hem, men ska nog bara svänga förbi h&m och köpa ett nytt nagellack.
Så himlans trött nu också så det kommer nog bli någon timmes sömn innan det blir nått på efetrmiddan. Kanske lägger upp några bilder på hur håret blir? Vet iaf att jag ska kanske till Maxi och handla med mammsi!

Imorgon blir det skridskor förresten med klassen!!


Bild på mig och min kompis joel från i höstas. Länge sen vi sågs nu!

Förlåt för gamla bilder men är ju faktiskt i skolan och har verkligen bildbrist!


Hår




Ungefär sån här längd vill jag ha på håret. Men mest som på den sista bilden som Kate Moss har.
Hoppas jag bara blir nöjd, för om det är för kort vet jag inte vad jag ska göra!! uhhh!
Haha wish me luck!


En lektion kvar sen blir det ut i solen!

Har nyss vart på Lunch och innan det hade vi engelska prov som gick väl okej..
Nu när jag tittar ut så vill jag bara ta på mig mina solglasögon och bege mig ut i solen med Matilda och bli den Elin och Matilda som vi var förra våren, då det var som allra bäst!
Klockan tolv börjar vår sista lektion för idag som är spanska- 1 timme, sen har vi grupparbete. Men vi ligger bra till så vi behöver inte göra så mycket innan vi kan dra.

Efter skolan blir det stan då jag ska klippa mig kort?? iih lite nervös faktiskt eftersom jag har ganska lågnt nu. Men skönt kan jag konstatera att det blir och perfekt nu innan sommarn kommer då det kommer hinna växa yt en bitt tills dess.

Ska lägga upp lite bilder på korta frisyrer strax!


En bild från förra Lördagen då bästisen Matilda fylle 17 år! haha säger bara.. Vilken bild!

Bilder från idag





Wihooo Vilken sol!:D

Idag hälsa vi våren välkommen



Skola var det först idag, som tur var så gick det väldigt fort vet inte varför men det är nog för det börjar bli så ljust ute.
Men måste verkligen säga att jag och Hyle blir på toppen humör när det är sol ute!
Ni ska bara se oss i våra nya solglasögon. Så snygga måste jag säga!
När vi kom hem till området där jag och Matilda bor, ssmlade vi in gänget och drog hem till mig och myste på altan med massa gott! hihih
Nu vill jag bara uppleva nästa dag som kommer och känna hlädjen i mig föralltid som den har gjort idag.

kära sommarminnen från Malmö







Bilder från i sommras när jag var i Malmö med släkten från mammas sida. Helt otroligt mysigt faktiskt, mer än vad jag hade trott. Kommer ihåg att jag träna mycket när jag var där. Att jag gick ut och sprang i parkerna eller gick fort, så härligt att bara kunna orientera sig runt i en helt annan stad.
Vi tog även tåget in i Köpenhamn där vi gick runt och åt och shoppa lite. Vi besökte även det kända köpenhamn ciruset eller va fan det heter. Kommer ihåg att de hade två riktigt roliga karuseller som jag digga.

sommar ommar du är välkommen hem!

börjar komma in i bloggandet igen. Hoppas jag iaf;)

skola, stan, längskidor med älskling, lång dusch= fräscha Elin!
Vilken dag och vilken vårkänsla jag har haft i mig under hela dagen. Helt fantastiskt! Assa fy vad mer glad jag blir än vanligt och allt blir så bättre.



på väg hem från fjällen

sitter nu i bilen på väg hem från stugan. FÖRLÅT att jag inte har skrivit något under veckan, men har vart så skönt och va utan datorn ett tag..
men en super bra vecka har det vart. Bästa vädret, backarna, vart med älskling ocj jaa allt!




Hahah vi i bilen just nu!:D


puss

RSS 2.0