Nu har Julafton vart

Nu är den efterlängtade Julafton förbi och jag kan bara beskriva den som lyckad. Massor av fina julklappar men det bästa var ju såklart sällskapet. Riktig julstämmning som var på sin topp.

Imorgon bär det sig av till Lofsdalen med Emma. Woho vad det kommer bli galet! Berättar mer från det sen, det lovar jag!

Jag saknar dig!


ViHadeKulSomFan







Lyckad kväll är det enda jag behöver säga!

Lev Livet

Att livet ska vara så besvärligt ibland, men det hör till.Att kämpa! Men just nu är jag inte säker, jag är inte säker om jag gör rätt saker. Men saknaden är stor och jag vill se dig  varje dag som förr, att du ska finnas där vid min sida hela tiden. Den tomma känslan när du försvann funkade inte, jag tänker på den ofta men jag får ändå inte ihop det med allt som har hänt. Men i framtiden hoppas jag på det jag alltid tänker minst en gång om dagen.


färgning igår

Färga håret igår till lite mer gyllenblond. trodde nästan att jag skulle bli brunett när jag såg mig själv i spegeln. Men resultatet blev bra och jag blev nöjd.



Har man kul så har man


Onsdag

Sitter nu i skolan och pluggar biologi sen slutar vi klockan ett riktigt skönt tycker jag eftersom vi annars hade slutat klockan 3. Vi har haft Nationella prov idag och det gick väl okej bara och vänta och se helt enkelt...


Lycklig

det är måndag och igår var det den mysigaste söndagen. Hela lyckan var varm i hela kroppen och jag ville inte missa en enda sekund av tiden, det var det bästa och det bästa vill man inte förlora. Jag vill att det alltid ska vara så här och jag vet att det kan bli så. För just den dagen igår ställde in hela mig på bara en sak....

Jag vet att jag har gjort dumma saker men nu är nu och jag ska göra allt för att det ska bli så bra som möjligt.



 Lita på mig nu

Nu börjar allt ställa sig till rätta igen

Fredagen blev så kul som det kan bli. Jag och emma kan man bara inte slå. Sjukt kul hade vi när vi stod och sjung jullåtar med alla på Donken haha helt galna. Lördagen var rikgtigt fullbokad, då jag hade massa med mina simgrupper och göra. Det var kul men framförallt stressigt. ´Men det funkade och till slut hamna jag i alla fall på festen på önsta som jag var bjuden med matilda på. Den var trvlig men blev inte kvar länge... Nu väntar jag på att några släktingar ska komma hem hit, men tänkte först ta mig till stan för att kolla lite klappar som jag har vart så sen med i år. Kvällen känns som den kommer bli super fin, men det får vi se hur den slutade imorgon.


fridaynight




Det är fredag eftermiddag och jag har haft bodybump imorse dom har tagit ifrån mig alla muskler. helt slut i dem som sagt. Haft även biologi prov som gick mycket bättre än vad jag hade trott faktilkst. Nu på eftermiddagen har jag badat, duschat och nu väntar jag på att mamma sen ska jag hemma till emma så det kommer bli så kul att vara med henne för det är det alltid.

Ledig dag från skolan

Det är torsdag och vi har ledigt från skolan! Därför har jag bara tagit det superlugnt idag och bara lyssnat på jullåtar! Älskar julen och speciell den stämmning. Allt blir så kärleksfullt och man vill umgås med sina nära och kära. Snart har jag simskola, det ska bli skojj måste bara hämta diplomen jag ska skriva klart tills på söndag och det tar tid säger jag bara. Ha en fortsatt trvlig dag!


Det är sant!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!




RSS 2.0