Den bästa




Här är jag och gullan och vi har myst hela denna förmiddag, gullan har även spelat fotboll med sin nya boll!
Men snart bär det av till simskolan och därefter blir det bio (harry potter) med Matilda.

Kvällen igår vart riktig mysig hemma hos amanda, vi drog till stan eftre vi vart hos amanda på middag till en fest som inte det inte var så mycket fart på. Så drog hem ganska tidigt och det tycker jag bara var bra.

puss!

Nu är det fredagsmys

Det är fredag och jag ska bara ta det lugnt hemma ikväll då vi har laddat med massa mys!
Musklerna är helt slut efter morgonpasset då vi körde spinning ojojoj, sedan på biologin dissikera vi gris hjäran. Det är verkligen något jag inte kan hålla på med, men när mathilda gör det ser man hur mycket hon älskar sånt där. USCH!

Ändå nu när man är singel så vill man ha någon vid sin närhet och bara mysa som en sån här härlig fredagskväll. Jaja livet rullar på utan killar haha!


miss u

im free and im festis



En vecka utan bloggen har det var ocg förlåt för det men det har hänt en del saker under den veckan. Jag är fri säger jag bara och plus med det har jag gått och blivit sjuk de senaste dagarna men nu är det på bättringsvägen som tur är. För jag har faktiskt saknat skolan och kommer bli så glad imorgon när jag är tillbaka. Puss!

va vaddå onsdag?

kan man få tillbaka det man alltid har älskat?

Denna dag har bara vart för skön, känns verkligen som en fredag men som sagt det är bara onsdag. Vart på zumba ikväll som var hur kul som helst!


vilken dag

sitter i skolan och blir masserad av max, riktigt skönt och avkopplande faktiskt. Nu sluta han så nu kan jag koncentrera mig igen. Men har niologi nu och vi har det jätte trevligt sitter mest inne på facebook och driver méd varandra, men så kan det också vara en sådan sen mondag i skolan. Alltså man kan faktiskt inte ha hjärnan igång från klockan 8 på morgonen till klockan 4 på eftermiddagen. Helt sjukt tycker jag..  Ni märker nog att jag är rätt trött idag.


Tröttisdagen

Söndagen är snart slut och det har vart en riktig söndag för mig, då jag bara har tagit det lugnt och vart lite nere hela dagen. Nu kollar jag beck men tror jag kommer somna ganska snart så jag orkar med skolan imorgon. Något mer intressant har väl inte hänt idag...

Blir bara så jävla trött på visa som beter sig på sånt idiotiskt dumt sätt!


En lugn lördag är alltid nyttigt

Nu är kvällen bestämd och det blir att bara ta det lugnt. Har ätit gott och har haft kul med familjen sedan får vi se vad som händer framöver för lilla Elin. Men alltid skönt med en lugn lördag och den ska jag verkligen utnyttja nu!



Mys nu med er!


Gårdagen





Nya jeans som inte syns men skit snygga och framförallt väldigt sköna! En enkel blommig body och en vanlig svart kofta, blev ett bra val för kävllen tycker jag. Sminket är väldigt naturligt med bara lite puder, brosch, mascara och ögonbrynspenna. Allt man behöver tycker jag.

Nu har jag duschat och vet inte riktigt än vart kvällen kommer ta vägen.. intressant! Men blir nog i alla fall att träffa fina vänner, men mer får ni veta imorgon när kvällen passerat.

Kvällen hos Melinda vart toppen mysig! Med världsgod mat och massa mys prat vid bordet. Efter drog vi till min förra klasskompis Jimmy då han och hans kompisar satt i bubbelpoolen och bada medans vi bara kolla på så vi drog efter en kort stund då det blev hem och sova för att vara lite pigg till simskolan!

Där ser ni, men höres!

Freeday!

Det är fredag idag och jag är somsagt ledig från allt iaf skolan. Men imorgon blir det jobb istället men det är bara kul! Ikväll ska jag hem till min vän Melinda, hon fyller år och ska därför firas stort! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig en men det löser sig och jag lovar att lägga upp bild sen hur det blev. Nej nu måste jag börja fixa mig, ska vara klar om en timme ungefär...HOHOHOH!



passar fan i den.. kan ej köpas utan man får den bara, tro inte nu att jag kan spela fotboll bara för att jag har på mig dena tröja/jacka!


hallåhallå



ser helt begravd ut med alla kläder och speciellt halsduken, men har mina anledningar varför...Usch!

Matte nu, vidare blir det sedan till simskolan med mathilda och kvällen kommer sen följas av massa matte plugg! Sen blir det sova över med Mathilda hihih

Zumba woohoo

Snön ligger än kvar, men mängden har minskat ganska rejält under dagen. Dagen startades med en nyttig elin! Det blev gröt och ägg... Bussen gick sedan cirka klockan sju på morgonen från mitt lilla centrum, då jag faktiskt var ganska pigg fastän jag knappt sovit de timmarna som behövs. I skolan rullade timmarna på och idag kan jag lova er att det var en flummig Elin i farten. Ojojoj. Ibland är nog inte det så bra. Efter skolan och ett snöbollskrig så var man hemma nu med bussen. Jag har ätit och packat om för att ta mig ner till Enjou för att gå på deras nya Zumba pass och det ska bli så kul att pröva på! Jag lovar att höra av mig sen hur det gick... Hoppas inte det är flum Elin på golvet i alla fall utan starka Elin.


Oj vilken känsla jag fick i min skrivning idag, men aja nytt är alltid kul!

 Lets go och se bara hur taggad jag ser ut!

woow vad snön kom helt plötsligt

Imorse trodde jag aldrig att dagen kunde sluta som den gjorde, med massa snö som ställde till med massa kaos runt om i Svergie på bara några timmar. När jag åkte hem från skolan tex så fick vi ta en omväg till stan för att en annan buss hade fasntat på den vanliga vägen, men när vi åkte på den andra vägen hade även en buss fastnat där så vi fick backa bak och ta en helt annnan väg till stan. Efter det snöa det på ännu mer och jag fick faktiskt en liten rädsla på något sätt, men jag vet ändå inte vad för rädsla, säkert kylan och den hårda vinden. När jag fortsatte från stan för att kommam till min simskola kom aldrig bussen som skulle ta mig ditt, jag tänkte ge upp och ta bussen hem. Men så ringde världens snällaste farfar och sa att han kunde skjutsa mig till träningen och även hämta mig. Såg så många bilar vid sidan av vägen och tänkte då hur det kommer bli när man själv kommer sitta där bakom ratten. Usch det längtar jag inte efter! Men nu är jag hemma och ska ta mig ett skönt varmt bad nu. Sen blir det bartenderskolan woohoo!


kall måndag

En väldigt kall dag har det vart idag och med det så bestämde angelo och jag oss för att gå hem från skolan och jag lovar det är en bra bit att gå! Inga fötter hade vi kvar när vi kom hem så när mamma såg direkt hur frysna vi var så satte hon på varm choklad och det är det bästa enligt mig som finns när det är så kallt som det var idag. Mysigt hade vi sen när vi kolla på peller sbanslös och myste med stora tjocka filtar. Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och sen känner jag på mig att kvällen kommer fortsätta med massa mys!


oj skola imorgon!

Tiden har gått så himlans snabbt det här höstlovet, men det tycker jag ändå är bara skönt på något vis. Kanske för att komma in i vardagen? träffa alla vänner? Jo men så är det nog.

Idag vakna jag upp hos Maximilian vi gjorde inget speciellt jag låg och kolla tv typ hela morgonen... Sen åkte jag och mamma ut till Hälla för att äta och köpa lite nya saker till hemmet. Haha lite kul att vi åker till IKEA precis varje sönag och äter eller fikar. Klockan halv fem befan jag mig på badet för att ha mina simskolor. Jag brukar tycka att simskolorna på söndagarna kan gå rätt segt, men idag gick det toppen bra och det var nog den roligaste gången med mina simgrupper på söndagar. Nu sitter jag här på mitt rum och har nyss tagit en varm dusch och ätit en rejäl måltid! Nu väntas det bara på att Beck ska börja, hoppas jag inte blir lika rädd som förra gången då jag fick lov och sova hos mammsin min.



taggad

Så här taggad såg jag ut innan jag begav mig ut i spåret!


Halloweenfest!

Hade ju halloween fest här hemma förra veckan och vi hade kanon kul!
Men har bara fått upp tre bilder från festen men vet att det togs hur många fler som helst av en kompis som inte har lagt upp dem men de kommer vet jag, men medans får ni räcka er med dessa tre bilder som min kompis Emma tog.





Jag var som sagt en djävul!

Nej nu ska jag göra mig iordning för att ta en joggingtur i spåret. Ciao

vad har hänt?

Nu under de senaste dagarna har jag vart i stockholm och hälsat på mina malta kompisar och vart uppe i min stuga. Det var verkligen avkopplande att komma upp till fjällen och bara vila upp sig inför skolan som börjar snart. Det ska faktiskt bli kul, men inte själva plugget utan alla härliga kompisar!

Mina mål nu efter lovet är:
* börja träna mer!
* äta nyttigare
* plugga mer
* sova mer!
* planera bättre

Några saker jag kan förbättra men mer finns det! Men man kan ju alltid försöka med sina mål!
Men träna mer och äta nyttigare är ett måste för i sommar har jag och tjejerna bestämt oss för att dra ut på två utlanssemestrar och då vill man ju se bra ut på stranden haha så det är bara att köra på nu innan tiden är slut! Beach 2011 hear i come!


RSS 2.0